zondag 8 maart 2009

Flick Radio op International Filmfestival Breda


Festivaltrailer by Roel Wouters.

In this log an announcement of the upcoming first edition of the International Film Festival Breda and a call for questions about Flick Radio, which will be used and answered in a lecture I'm giving at the Graphic Design Museum on 28 march in Breda.

Op 25 maart aanstaande start het International Film Festival Breda.
Flick Radio is geselecteerd en zal twee keer vertoond worden. Eenmaal in het reguliere programma, op vrijdag 27 maart om 18.45 in de MustSee bioscoop aan het Chasseveld, en eenmaal op zaterdag 28 maart in het Graphic Design Museum tijdens het programmaonderdeel Crossing Borders.

(wijzigingen voorbehouden.)

Uit het programma:

'Project Overgave' van Stijn van Eekelen,'Flick Radio' van Bert Kommerij en 'Ontmoet het schilderij' van Wijdoendingen, worden door International Film Festival Breda gepresenteerd onder de noemer 'Crossing Borders', op zaterdag 28 maart in het auditorium van het Graphic Design Museum. Mieke Gerritzen is daar sinds januari 2009 directeur en is als geen ander bezig met: 'Who sets the standard?'; is het de vorm of de inhoud die het verhaal bepaalt?

14.00 Presentatie Project Overgave
14.45 Vertoning Flick Radio & lezing Bert Kommerij
16.00 Pauze
16.15 Presentatie 'Ontmoet het Schilderij'
17.00 Borrel

Hierna is er naar wens gelegenheid om de 'festivalhap' te nuttigen in het Graphic Design Museum.
Hou de festivalsite in de gaten voor updates.


Ik ga dus een lezing houden. Dit wil ik doen aan de hand van een aantal vragen over de film. Over het onstaan, het hoe, wat en waarom etc.
Dus: Heb je een specifieke vraag over Flick Radio, laat het weten, dan komt ie in de lezing.

bertkommerij[at]planet.nl

Geen opmerkingen: