vrijdag 13 juli 2007

Een paar punten voor vertrekM'n eerste trouwreportage gemaakt.
Margreet, zus van Piet, ging trouwen met Jan.
Alkmaar.
Ging hartstikke goed.
Foto's maken tijdens een bruiloft is een dankbare taak.
Het toestel is letterlijk getuige, er zijn emoties, en iedereen ziet er mooi uit.
Margreet was prachtig in het rood.
Nog niets gehoord uit Berlijn, van Bert, de castingdirector.
Maandag 23 juli een afspraak met Marco en Pepijn.
Dan kunnen er concrete werk afspraken gemaakt worden.
Morgen vertrek Vlieland.
Bedoeling is een week.
Script gaat mee.
(Dialogen.)
Mail en log worden redelmatig gechecked op nieuws.

Nog altijd op zoek naar ideeen voor de website: www.flickradio.nl
Rozwithart helpt met het artikel voor het SKOR tijdschrift. Geweldig!
En een interessante email ontvangen uit Hilversum.

Beste Bert,
Ik zal me eerst voorstellen. Mijn naam is Ivo Lochtenberg en ik werk voor Nieuw Akademia.
Nieuw Akademia heeft de opdracht gekregen om in november (19 en 20) het mediafestival Npox te organiseren voor de publieke omroepen. Wat is Npox:

NPOX in 2 minuten:
Actuele ontwikkelingen in de maatschappij en in de media leiden tot diverse vormen van fragmentatie; fragmentatie van de samenleving in subculturen en fragmentatie van mediagebruik en bereik. Hoe complex het schuivende medialandschap ook is, het is duidelijk dat het antwoord op deze fragmentatie ligt in het realiseren van crossovers: crossculture, crossmedia, crosscommunity.

Tijdens NPOX (spreek uit: enpox), het mediafestival van de publieke omroep op 19 en 20 november 2007, wordt het medialandschap in kaart gebracht en wordt getoond hoe de omroepen inspelen op de huidige ontwikkelingen. Welke verbindingen tussen de media en de samenleving zijn er al en welke kunnen en moeten er gemaakt worden, op het gebied van informatie en cultuur, wat betreft het gebruik van de diverse media, en gericht op alle groepen in de samenleving.

NPOX zoekt niet naar vergezichten, NPOX is geen podium voor het eenrichtingsverkeer van lezingen en presentaties. NPOX brengt makers en omroepmedewerkers in contact met elkaar, met huidige en nieuwe mediaconcepten, en met de samenleving. Om concreet de mogelijkheden en uitdagingingen van de media te exploreren, niet om te bezien wat er ooit gaat komen, maar om te bedenken wat er nu te doen is. Elk omroepinitiatief dat hier op gericht is, is van harte welkom een onderdeel van het programma te vormen."

Marieke Hermans wees me op jouw weblog. We zijn op zoek naar iemand die met ons voor het festival een workshop over bloggen wil organiseren. Jouw Krassen in de Loodslab beschrijft exact waar de workshop over moet gaan: de zin en onzin van bloggen. Ik zou graag met je van gedachten wisselen over jouw eventuele bijdrage.

Hartelijke groet,
Ivo Lochtenberg.


Ik heb Ivo meteen een mail terug gestuurd, dat ik het een interessant idee vind, en dat we zeker contact houden over de invulling.

Vanmiddag om 16.19 precies dezelfde mobiel gekocht, vlakbij de Dam.
Een oranje Nokia. Prepaid. Nieuw nummer.

2 opmerkingen:

Habaneros zei

geniet van de vakantie !

lastig om dingen te verzinnen voor de website www.flickradio.nl misschien een idee in plaats van een website die er staat, gedeeltes te ontvouwen als een boek maar dan meer met panelen, hoe meer je luistert des te meer je ziet, en anders om.
maar goed allemaal weinig concreet en misschien lastig te realiseren.

b.kommerij zei

Dankje Habaneros.

Blijf nadenken over de site.

Alle ideeen zijn welkom.

Groet!